Pedodontie Craiova

Pedodontia este ramura stomatologiei care se ocupa de nevoile si problemele copiilor. Deoarece igiena dintilor trebuie facuta de la o varsta cat mai mica, medicii pedodonti se asigura ca fiecare copil se va simti in siguranta atunci cand sta pe scaunul din cabinetul stomatologic.

Prima vizita la stomatolog trebuie sa aiba loc dupa varsta de trei ani sau cel tarziu la sase ani. Micutului i se va explica cum trebuie sa se spele corect pe dinti si alti pasi care il vor ajuta sa stea departe de carii.

Se depisteaza din timp pacientii care au nevoie de aparate ortodontice, pentru corectarea rapida a problemei ortodontice.

Asiguram periaje profesionale speciale pentru dintii de lapte, tratamentul cariilor si sigilari in locurile in care cariile apar cel mai frecvent.

Dintii de lapte joaca un rol esential in dezvoltarea corecta a danturii permanente, de aceea si acest set de dinti trebuie ingrijiti cat se poate de bine, cat mai devreme si cat mai des. Va asteptam cu cei mici in cabinetele Roxydent.