Intrebari si raspunsuri

Nu esti sigur de o interventie stomatologica? Noi venim cu raspunsuri pentru fiecare intrebare, pentru ca tu sa iti aduci curajul de a-ti imbunatati dantura.

Da. Avem specialisti in implantologie. Chiar si cazurile mai complicate pot fi rezolvate de catre un chirurg maxilofacial care are competenta efectuarii unui sinus lift intern sau extern cu aditie osoasa.

In clinica noastra putem cola aparate ortodontice fixe fizionomice din safir, dar si aparate metalice. Pentru pacientii micuti dar foarte responsabili, putem aplica aparate mobile pentru expansiunea maxilarelor sau aparate functionale. Avem solutii si pentru micutii pacienti necooperanti cu dintisorii strambi: putem cimenta aparate care realizeaza largirea maxilarelor si realinierea dintisorilor.

Pentru inghesuiri usoare dentare dispunem de tehnici ultramoderne care folosesc gutiere transparente proiectate cu ajutorul computerului.

Da. Nu trebuie sa te deplasezi in alta locatie.Putem vedea imediat problema „invizibila” cu ajutorul aparaturii ultramoderne de radiologie digitala pentru radiografii mici retroalveolare sau mari panoramice, teleradiografii sau radiografii de fata.

Da. Specialistul nostru chirurg maxilo-facial poate injecta acid hialuronic. Buzele tale pot avea un aspect mult mai atragator, fara durere, folosind tehnici de anestezie stomatologica.
Da. Putem efectua tratamentele endodontice folosind microscopul.
Da. Folosim cea mai noua metoda de decontaminare bacteriana cu ajutorul LASER – ului.
Da. Facem rezectii apicale atunci cand tratamentul endodontic nu este suficient. Facem extractii dificile de molari inclusi. Facem excizii si frenectomii cu ajutorul LASER-ului.
Da. Facem albiri cu LASER-ul. Obtinem nuante mai deschise dentare, fara durere. Acesta este principalul avantaj al albirii LASER, iar dintii nu au sensibilitate postoperatorie.