Tratamente endodontice Craiova

Specializarea de endodontie este cea care se ocupa de tesutul moale aflat in interiorul dintelui. Medicul endodont trateaza canalele dentare pentru ca pacientul sa isi pastreze cat mai mult timp dintii naturali.

In momentul in care nervul dintelui este afectat iar durerea se instaleaza, un tratament endodontic efectuat de catre o echipa profesionista este exact ce trebuie pentru ca dintele sa fie salvat iar tu sa scapi de durere.

Durata unui tratament endodontic poate depinde si de tipul de problema pe care dintele il are, inflamatie sau infectie. Si de dificultatea interventiei.

Dupa realizarea unui tratament endodontic poate aparea o sensibilitate la presiune pe dintele pe care este efectuat tratamentul.

Aceasta poate dura timp de una sau doua zile. Un dinte care este tratat endodontic este mult mai predispus la fracturi coronare sau corono-radiculare.

O sedinta de tratament endodontic poate dura in medie intre una sau doua ore, insa in unele cazuri mai complexe este nevoie de mai multe sedinte.

In cadrul cabinetelor Roxydent beneficiati de tratamente endodontice din partea medicilor specialisti, astfel incat sa aveti o dantura sanatoasa cat mai mult timp.