Bine te-am gasit pe site-ul nostru! Cu o experienta de peste 18 ani, clinica Roxydent si-a deschis primul cabinet in anul 2005. Din dorinta de a fi mai aprope de fiecare pacient ne-a motivat sa ne extindem cabinetele. Astfel, clinica noastra are acum 2 cabinete stomatologice si 5 unituri dentare.

La clinica noastra stomatologica gasesti specialisti in toate domeniile medicinei dentare foarte bine pregatiti si gata sa te ajute sa iti rezolvi problemele.

Avem radiologie dentara digitala panoramica si retroalveolara, astfel incat pacientul nu trebuie sa se deplaseze in alte locatii iar medicii isi pot exercita profesia fara a face concesii, beneficiind de aparatura ultramoderna si performanta.

In 2021 ne-am deschis un sediu si in Cornitoiu, Bdul Dacia nr.57, pastrand acelasi stil- aparatura ultramoderna si performanta si aceeasi echipa de medici, capabila sa rezolve orice problema dentara: implanturi dentare, corectarea pozitiei dintilor cu aparate ortodontice, estetica dentara,lucrari protetice fizionomice frezate computerizat prin CAD-CAM, tratamente endodontice la microscop, tratamente LASER.

Fiecare cabinet stomatologic este echipat cu aparatura moderna si ultramoderrna, care ne ajuta sa clasificam, descoperim si tratam mai usor orice dificultate stomatologica.

Realizam toate interventiile de care vei avea nevoie pentru a-ti putea rezolva orice problema dentare, indiferent de gravitatea acesteia.

Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a creste impreuna si pentru a afla mai multe detalii despre domeniul stomatologic.